Aannemingsbedrijf R. Brand B.V.
Postbus 156 | 7950 AD Staphorst
Locatie Rouveen | Tel. 0522 - 46 02 50

Bedrijfsprofiel

Sinds 1995 bestaat ons bedrijf. Met deskundige en gemotiveerde medewerkers werken wij door het hele land. Zo zijn wij regelmatig betrokken bij projecten en onderhoudswerkzaamheden van een bekende hotelketen. Ook werken wij veel samen met diverse grondverzetbedrijven. Deze bedrijven kiezen voor ons vanwege de grote aandacht voor kwaliteit. Aannemingsbedrijf R. Brand BV beschikt over een eigen uitgebreid machinepark. Via ons kunt u ook alle gewenste benodigde materialen bestellen. Daarvoor hebben we goede contacten met verschillende leveranciers.

Onze opdrachtgevers zijn heel divers, waaronder, gemeentelijke en provinciale overheden, instellingen als ziekenhuizen en verpleeghuizen, horecaketens, schoolgemeenschappen en particulieren.

Activiteiten
Onze activiteiten omvatten de volgende onderdelen;

- Aanleg en renovatie rioleringen / drainage
- Sloopwerkzaamheden
- Reparatie persleidingen
- Bestratingen
- Verhardingen; bkk, asfalt, stelconplaten
- Aanleg van terreinen incl rioleringen
- Walbeschoeiingen en waterwerken
- Reconstructies
- Groenvoorziening / plantsoenaanleg
- Grondverzet
- Ontgraven particuliere aanbouwingen
- Ontwerpen en calculeren van werken
- Levering / verkoop materialen;
-- zand, grond, grind, tuinaarde, mengranulaat
-- stelconplaten  / stenen
-- pvc materiaal
-- drainage materiaal
-- straatmeubilair
-- plantgoed

Certificering

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Certificaten zijn daarom een vanzelfsprekendheid. Wij hebben in 2008 het felbegeerde VCA**-certificaat behaald. Ook zijn wij aangesloten bij SEB (Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf) en de OBN (Ondernemersbond Bestratingsbedrijven Nederland). Daarnaast werken we volgens de strengste ARBO-eisen. Kortom: u kunt met een gerust hart in zee gaan met Aannemingsbedrijf R. Brand B.V.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
R. Brand heeft een actief MVO beleid.

Duurzaamheid betekent dat het bouwen en uiteindelijk het 'bouwsel',  zo weinig mogelijk schade toe moet brengen aan het milieu.
Het toepassen van minder-, herbruikbare en duurzame materialen spelen hierbij een belangrijke rol om te komen tot bouwwerk met duurzame gebruikswaarde.

Onderdelen van ons MVO beleid zijn;
• Energie zuinig werken.
• Duurzaam inkopen.
• Bouwafval scheiden en afvoeren naar gecertificeerde instellingen
• Het inzetten van hulpmiddelen om de arbeidsomstandigheden te verbeteren.
• Investeren in opleidingen.
• Open communicatie van eigen beleid.

Werkgebied
R. Brand werkt landelijk, doch voert in verhouding veel opdrachten uit in de Flevopolder (Almere) en in de directe omgeving van Amsterdam. 

Contact

Hebben wij hiermee uw interesse gewekt, of bent u op zoek naar een goed advies? R. Brand BV voert de door u gewenste werkzaamheden graag voor u uit. Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave zijn wij bereikbaar op (0522) 46 02 50. Of stuur ons een bericht met behulp van onze contactpagina.